Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (3.18 secunde)
Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei dupa o cursa scurta si violenta, ca o salupa rapida a pazei de coasta.
Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei dupa o cursa scurta si violenta, ca o salupa rapida a pazei de coasta.
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Cozmin Gusa a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa-l demita de urgenta pe ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in caz contrar, el considerandu-l pe Tariceanu cel mai mare aliat al lui Basescu.
Google il omagiaza pe Charles Dickens, la 200 de ani de la nasterea scriitorului britanic Google si-a modificat, marti, logoul pentru a-l omagia pe Charles Dickens, la implinirea a 200 de ani de la nasterea celebrului scriitor britanic, informeaza MEDIAFAX.
Cei mai multi arata cu degetul spre tabara adversa, incercand cu disperare sa mute atentia catre presupuse vinovatii ale celor de acolo. ... Ramane de vazut cat va mai avea succes cu aceasta tactica, indelung exersata in ultimii ani.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Chiar daca topurile miliardarilor de pretutindeni este dominat de barbati, reprezentantele sexului frumos demonstreaza de la an la an ca au un cuvant greu de spus in domeniul afacerilor de succes.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Pentru iubire, trebuie doi (macar) Joaca teatru, scrie si regizeaza. De fapt, cel mai mult scrie, dar daca ar fi sa aleaga ceva, ar alege actoria. Am incercat sa-i facem o fisa de personaj Liei Bugnar (45 ani), probabil cel mai cunoscut dramaturg contemporan made in Romania.
Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvaluie ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada.
Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Copil". ... - Copil mic alaptand - fericire si belsug. ... - Adunare de mai multi copii - vesti interesante. - Visezi ca atingi un copil - esti dominat de responsabilitate. ... - Batand un copil - nedreptate.
Astazi exista posibilitatea sa va intalniti cu cineva care o sa va comunice un lucru important. Poate fi sansa dumneavoastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala. ... Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu.
Despre o altfel de viata cu Mihai Dragomir, doctor in intretinerea masinariei umane. - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor. De ce ai ales aceasta meserie?
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. Mihaela este cunoscuta publicului la nivel national pentru programele de succes realizate de zece ani, editiile speciale ale Galei "Femei de Succes" si ale Galei "Celebritatile Anului".
Cu cine te casatoresti in functie de zodie? Esti adeptul casatoriei, isi doresti o familie frumoasa, copii si un partener pe care sa-l iubesti pana la sfarsitul zilelor? Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa. Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca.
google-analytics.com